19th Ave New York, NY 95822, USA

Ontspanningsmassage in Eindhoven

Ontspanningsmassage in Eindhoven bij WeiRapee

Wil je even lekker tot rust komen?
De drukte achter je laten en genieten van een moment
voor jezelf. Dan is een Thaise ontspanningsmassage
in Eindhoven precies wat jij nodig hebt. Waarom
een thaise massage? Hoe een thaise massage werkt?
En welke thaise massage kunt kiezen?
We leggen het in dit artikel voor je uit.

Waarom een thaise ontspanningsmassage in Eindhoven?

Het effect van een thaise massage is bijzonder. De thaise technieken zorgen voor ontspanning en activatie. Het geeft je rust en tegelijkertijd nieuwe energie. De thaise massage wordt daarom soms omschreven als ’s werelds oudste geneesmethode. Het is anders dan een massage die je misschien kent in een schoonheidssalon. Zo kan een thaise massage als redelijk intensief ervaren worden.

Hoe werkt een thaise ontspanningsmassage in eindhoven?

Elke thaise onstpanningsmassage in Eindhoven in onze salon is anders. Je kunt kiezen uit een:

Traditionele thaise massage;
Ontspanningsmassage met (hete) olie;
Kruidenstempelmassage;
Voetmassage;
Hotstone massage;
Zwangerschap massage;
DUO massage

Door op de massage te klikken vind je meer informatie over de massages. De thaise massage bestaan worden allen uitgevoerd met technieken uit Thailand. De massage wordt gegeven met behulp van handen, duimen , ellebogen en voeten van de masseuse waarmee ze druk uitoefenen op specifieke delen van het lichaam. Dit kan een diepgaan en intens gevoel geven, maar geeft vaak ook een verlichtend resultaat.

Bij sommige massages maken onze masseurs ook gebruik van yogahoudingen om spieren te stretchen en te ontspannen.

Welke thaise massage moet ik kiezen?

Ben je nog niet bekend met een thaise massage? Dan is ons advies om te starten met een traditionele thaise massage of een ontspanningsmassage met (hete) olie. Bij beide massages ervaar je de ontspanning en activatie van nieuwe energie. Ben je al bekend met een thaise massage? Maar wil je een keer iets anders proberen. Dan raden we onze hotstone massage en kruidenstempel massage aan. Onze gasten zijn daar erg over te spreken.

Over WeiRapee ontspanningsmassage in Eindhoven

WeiRapee is een thaise massagesalon in Eindhoven die gespecialiseerd is in Exclusieve Thaise Massages. Bij elke massage vinden we het belangrijk om je een ‘goed’ gevoel te geven. Je vindt onze massagesalon aan de Bredalaan 37 in Eindhoven. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplekken in de straat.

Foto’s

Openingstijden

Openingstijden

Maandag – Vrijdag: 10:00 – 22:00
Zaterdag: 10:00 – 21:00
Zondag: 11:00 – 21:00

Prijzen

Traditionele Thaise massage of nuat phaen boran
30 min €40
45 min €50
60 min €60
90 min €90
120 min €115
Ontspanning massage
met (hete) olie
30 min €45
45 min €55
60 min €65
90 min €95
120 min €120
Kruidenstempel massage
90 min €100
120 min €125
Voetmassage
30 min €40
45 min €50
60 min €60
Hotstone
60 min €70
90 min €100
Zwangerschap massage
30 min €40
45 min €50
60 min €60
DUO Massage
Een uur DUO ontspanningsmassage
60 min €115,–
Sauna
€25/per half uur!

Huisregels Exclusive Massage WeiRapee

Corona
 • Indien u nu klachten heeft zoals verkoudheid, koorts, kortademigheid dan kunnen wij u niet behandelen en vragen wij u om thuis te blijven.
 • Bij binnenkomst dient u uw handen te ontsmetten met onze alcoholhoudende handgel.
Algemene Voorwaarden
 • Ethiek en hygiëne staan binnen de praktijk hoog aangeschreven. Wij verwachten van onze cliënten dat zij hier eveneens zorg voor dragen.
 • Douchen is mogelijk en wordt niet extra in rekening gebracht en gaat niet van de massagetijd af.
 • In verband met de hygiëne worden de badlakens die eigendom zijn van WeiRapee na elke behandeling gereinigd.
 • Wij raden u aan om niet gehaast aan te komen; vertraag alvast uw manier van doen en bewegen en maak alvast een begin met dieper ademhalen. Als er dingen zijn waar wij rekening mee zouden moeten houden, laat ons dat van te voren even weten.
 • Het annuleren van een afspraak dient uiterlijk 4 uur voor aanvang van de afspraak plaats te vinden.
 • Graag uw telefoon tijdens de massage uitschakelen.
 • Wij raden u aan na afloop van de massage en zeker het eerste uur helemaal niets in te plannen zodat u optimaal kunt nagenieten. Belangrijk is om voldoende water of kruidenthee te drinken na de sessie, zodat de los gemasseerde afvalstoffen het lichaam uit kunnen stromen. Zo is de massage gelijk ook een ontgifting.
 • WeiRapee behoudt zich het recht cliënten te weigeren indien deze onder invloed zijn van geestverruimende middelen of anderszins aanleiding geven tot contra-indicatie.
 • Roken is niet toegestaan.
 • De behandelingen worden niet vergoed door uw verzekering en hebben geen medisch karakter. U kunt deze behandelingen dan ook niet zien als vervanging van een behandeling bij uw fysiotherapeut of specialist.
 • Betaling indien mogelijk graag contant of contactloos.
 • Wij werken niet allen op afspraak maar hebben wel de voorkeur, dit kan telefonisch, WhatsApp of per email. Het afzeggen van de afspraak kan alleen telefonisch gedaan worden.
 • Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van massageolie en gebruiken we massage (hand)doeken om het lichaam af te dekken. Alleen het te behandelen gedeelte wordt iedere keer ontbloot en de rest wordt afgedekt.
 • De ruimte wordt meerdere keren per dag schoongemaakt en na iedere behandeling worden er schone zachte handdoeken gebruikt.
 • Ongepast of ongewenst gedrag zal direct leiden tot het ontzeggen van de toegang tot de salon. Bij ongewenst gedrag tijdens de behandeling wordt de behandeling per direct gestopt en dient u het volledige bedrag te betalen.
 • Op het moment dat U besloten heeft om de behandeling te ondergaan gaat u automatisch akkoord met onze huisregels en algemene voorwaarden.
Wij danken u alvast voor het respecteren van onze huisregels.