19th Ave New York, NY 95822, USA

thaise massage eindhoven

Thaise Massage Eindhoven bij WeiRapee

Ontspannen is nooit gemakkelijk in je eentje. Kom en
ontdek jouw oase.
De massage die je lichaam nodig heeft, laat de pijn en stress
wegvloeien door de Thaise touch. Je verdient het.

Thaise massage Eindhoven bij Weirapee

WeiRapee is een nieuwe massagesalon aan de Bredalaan 37 in Eindhoven. Je kunt bij ons terecht voor verschillende thaise massages. Van een traditionele massage, ontspanningsmassage, kruidenstempelmassage tot een voetmassage, hotstone of duo massage. Voor een exclusieve thaise massage in Eindhoven ben je bij ons aan het juiste adres.

Een goed gevoel dankzij Thaise massage

Bij elke massage doen we er alles aan om u een goed gevoel te geven. Onze massagesalon is daarom gelegen in een ontspannen en rustige omgeving van Eindhoven. Er zijn voldoende parkeerplekken in de straat waar je gratis kunt parkeren. Zo zorgen we dat het totaalplaatje voor u klopt.

Onze meest populaire thaise massages in Eindhoven zijn:

Traditionele massage in Eindhoven

Onze traditionele thaise massage is een samensmelting van verschillende technieken. Deze zijn gebaseerd op de principes van Ayurveda en afkomstig uit India, China en Zuidoost-Azie.  Onze traditionele massage duurt gemiddeld twee uur. Bij het weglaten van meditaties en mantra’s kan dit ook korter.

Ontspanningsmassage met hete olie in Eindhoven

Een massage die ontzettend goed is voor lichaam en geest. Voor deze massage gebruiken we verwarmde olie wat gecombineerd kan worden met kruidenbalsem uit Thailand. De massage stimuleert de bloedsomloop en wrijft knopen uit spieren weg. Je verlaat de massagesalon daardoor met een verfrissend gevoel.

Kruidenstempel massage in Eindhoven

Bij deze massage wisselen we warme olie af met warme buideltjes met kruiden. Dat noemen we de kruidenstempels. Het belangrijk om vooraf te reserveren voor deze massage. De stempel worden namelijk altijd vers gemaakt. Reserveren kan eenvoudig via ons reserveringssysteem. Verder is het goed om te weten dat de warmte en kruiden zorgen voor ontspanning een betere doorbloeding. De kruiden bestaan uit citroenblad, eucalyptus, gember, kamfer, kurkuma, sereh en pandan. Absoluut een aanrader.

Foto’s

Openingstijden

Openingstijden

Maandag – Vrijdag: 10:00 – 22:00
Zaterdag: 10:00 – 21:00
Zondag: 11:00 – 21:00

Prijzen

Traditionele Thaise massage of nuat phaen boran
30 min €40
45 min €50
60 min €60
90 min €90
120 min €115
Ontspanning massage
met (hete) olie
30 min €45
45 min €55
60 min €65
90 min €95
120 min €120
Kruidenstempel massage
90 min €100
120 min €125
Voetmassage
30 min €40
45 min €50
60 min €60
Hotstone
60 min €70
90 min €100
Zwangerschap massage
30 min €40
45 min €50
60 min €60
DUO Massage
Een uur DUO ontspanningsmassage
60 min €115,–
Sauna
€25/per half uur!

Huisregels Exclusive Massage WeiRapee

Corona
 • Indien u nu klachten heeft zoals verkoudheid, koorts, kortademigheid dan kunnen wij u niet behandelen en vragen wij u om thuis te blijven.
 • Bij binnenkomst dient u uw handen te ontsmetten met onze alcoholhoudende handgel.
Algemene Voorwaarden
 • Ethiek en hygiëne staan binnen de praktijk hoog aangeschreven. Wij verwachten van onze cliënten dat zij hier eveneens zorg voor dragen.
 • Douchen is mogelijk en wordt niet extra in rekening gebracht en gaat niet van de massagetijd af.
 • In verband met de hygiëne worden de badlakens die eigendom zijn van WeiRapee na elke behandeling gereinigd.
 • Wij raden u aan om niet gehaast aan te komen; vertraag alvast uw manier van doen en bewegen en maak alvast een begin met dieper ademhalen. Als er dingen zijn waar wij rekening mee zouden moeten houden, laat ons dat van te voren even weten.
 • Het annuleren van een afspraak dient uiterlijk 4 uur voor aanvang van de afspraak plaats te vinden.
 • Graag uw telefoon tijdens de massage uitschakelen.
 • Wij raden u aan na afloop van de massage en zeker het eerste uur helemaal niets in te plannen zodat u optimaal kunt nagenieten. Belangrijk is om voldoende water of kruidenthee te drinken na de sessie, zodat de los gemasseerde afvalstoffen het lichaam uit kunnen stromen. Zo is de massage gelijk ook een ontgifting.
 • WeiRapee behoudt zich het recht cliënten te weigeren indien deze onder invloed zijn van geestverruimende middelen of anderszins aanleiding geven tot contra-indicatie.
 • Roken is niet toegestaan.
 • De behandelingen worden niet vergoed door uw verzekering en hebben geen medisch karakter. U kunt deze behandelingen dan ook niet zien als vervanging van een behandeling bij uw fysiotherapeut of specialist.
 • Betaling indien mogelijk graag contant of contactloos.
 • Wij werken niet allen op afspraak maar hebben wel de voorkeur, dit kan telefonisch, WhatsApp of per email. Het afzeggen van de afspraak kan alleen telefonisch gedaan worden.
 • Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van massageolie en gebruiken we massage (hand)doeken om het lichaam af te dekken. Alleen het te behandelen gedeelte wordt iedere keer ontbloot en de rest wordt afgedekt.
 • De ruimte wordt meerdere keren per dag schoongemaakt en na iedere behandeling worden er schone zachte handdoeken gebruikt.
 • Ongepast of ongewenst gedrag zal direct leiden tot het ontzeggen van de toegang tot de salon. Bij ongewenst gedrag tijdens de behandeling wordt de behandeling per direct gestopt en dient u het volledige bedrag te betalen.
 • Op het moment dat U besloten heeft om de behandeling te ondergaan gaat u automatisch akkoord met onze huisregels en algemene voorwaarden.
Wij danken u alvast voor het respecteren van onze huisregels.